Du måste vara inloggad för att se priser & kunna handla - ansök om konto här, eller logga in längst upp på sidan.
Kategorier
Specialtråd


Specialtråd

Vi har ett brett sortiment av specialtråd för många användningsområden.

Gütermann Extra stark är en slitstark polyestertråd för hand- och maskinsömnad. Finns i många färger för att du ska kunna sy tydliga stickningar eller sy i tyngre tyger. Perfekt när du ska sy möbeldynor och annat som utsätts för hårt slitage.

Gütermann texturerad ospunnen overlocktråd passar endast till overlock. Ger en mjukare söm och passar bra när du syr i trikå. Finns i svart och vitt. Kräver viss vana.

Gütermann Tera 40 pärltråd är en slitstark polyestertråd för att trä pärlor.

Använd Gütermann elastisk tråd när du vill sy smock-sömmar på maskin. Spola upp den elastiska tråden på underspolen. (Du kan behöva justera trådspänningen på undertråden genom att lossa lite på skruven för blecket som sitter på spolkapseln. Undvik att laborera med spänning av undertråd om du inte är van då det kan vara svårt att återställa.) Sy med Alla tygers tråd som övertråd.

Gütermann miniking Tera 180 är en tunn sytråd som ofta används av ateljéer. Tråden är tunnare och halvt genomskinlig vilket gör att den lättare anpassar sig till tygets färg. Det innebär att du inte behöver lika många nyanser. Används både som vanlig sytråd i maskin och till overlock.

Gütermann knapptråd är en slitstark polyestertråd avsedd för sömnad av knapp och knapphål. Med sin fina lyster passar den bra till pärlvirkning.

Produkter

Följ oss