Du måste vara inloggad för att se priser & kunna handla - ansök om konto här, eller logga in längst upp på sidan.
Kategorier
Sytråd


Sytråd

Det är viktigt att välja en bra sytråd för att få fina sömmar. Vi väljer Gütermann som vårt huvudalternativ.

Gütermann Alla tygers tråd är gjord av 100% polyester. Passar alla tyger, för hand- och maskinsömnad. Gütermann ”alla tygers tråd” förenar de utmärkta sömnadsegenskaper som silke erbjuder med styrka och livslängd som polyester står för. Tål 95 graders tvätt. Finns i 360 färger. Tillverkad i Tyskland.

Återvunnen sytråd Sew-All Thread 100m rPET motsvarar alla tygers tråd med alla dess fina egenskaper. Skillnaden är att denna tråd är tillverkad av 100 % återvunnen polyester från pet-flaskor. Tillverkas i 30 färger. Tillverkad i Tyskland

Polyestertråd Gütermann är en något tunnare polyestertråd för maskinsömnad.

Gütermann bomull är tillverkad av 100 % merceriserad bomull. För den som föredrar att sy med naturfibrer. Gütermann bomull är fin men stark med en silkesliknande lyster. För såväl hand- som maskinsömnad. Passar bra när du ska färga det du sytt. Finns även i roliga ombréfärger.

Polyestertråd Gütermann Mara A282 är en något tunnare polyestertråd för maskinsömnad när du vill kunna köpa större rullar. Observera att du även kan köpa trådställ med endast en rulle per färg av denna tråd.

Produkter

Följ oss