Du måste vara inloggad för att se priser & kunna handla - ansök om konto här, eller logga in längst upp på sidan.
Kategorier
Arvid & Olof


Arvid & Olof

Bakom arvid&olof står Terése och Kajsa, en duo ifrån Göteborg som starkt gillar att rita mönster för barntyger. De inspireras av det som finns runt omkring dem, allt från lantlivet till västkusten och det som hör därtill. Färger snålas det inte med, däremot tycker de att det är viktigt att hålla det ganska enkelt både i färg och form.

Kajsa har en bakgrund inom reklambranchen och är utbildad inom grafisk design medan Terése som studerat biomedicin, är mestadels självlärd inom det kreativa området. I många år har de samlat idéer för olika projekt, men alltid landat i tyger och färger. Att då göra något för just barn låg inte långt därifrån. Tygerna ska förmedla glädje och förhoppningen är att både flickor och pojkar ska tycka om vart och ett av dem.

De hoppas att tygerna som nu finns att köpa hos Textilhuset Swelogent ska inspirera många till att skapa vackra ting! Kanske blir det en gardin med katter på, eller en babyfilt med båtar som guppar fram. Kanske någon syr ett påslakan med traktorer i rad eller kommer det bli en tröja med ankare? Låt kreativiteten flöda!


Produkter

Följ oss